Астролозите твърдят, че истинското лице“ на някои  се разкрива с

...
Астролозите твърдят, че истинското лице“ на някои  се разкрива с
Коментари Харесай

Как се променят мъжете от различни зодии след сватбата

Астролозите настояват, че „ същинското лице “ на някои  се разкрива с печата в паспорта.
В продължение….
Везни
Везните безусловно не толерират скуката и рутината, за тях е жизненоважно непрекъснато да изпитват ярките страсти, които търсят, да вземем за пример, в нови занимания. Съпругата на Везни би трябвало да поддържа заниманията на мъжа си и да начинанията му, в противоположен случай това може да докара до огромен скандал.
Скорпион
Честите промени в настроението на мъжа Скорпион могат да са същински тест за брачната половинка му. Невинаги съумява да резервира хладнокръвие и кавгите могат да завършат с нахлуване.
Стрелец
Стрелците са доста дейни и целенасочени. Затова и търсят уместно момиче за брачна половинка за себе си. Те постоянно слагат кариерата преди всичко, което не би трябвало да е проблем за тяхната спътница. В по-зряла възраст, откакто са постигнали стремежи триумф, представителите на тази зодия се трансформира в въплъщение за отличен и предан фамилен човек.
Козирог
 Как се трансформират мъжете от разнообразни зодии след сватбата (ЧАСТ I) Как се трансформират мъжете от разнообразни зодии след сватбата (ЧАСТ I)
Преди брака представителите на някои зодии се пробват да се показват за тези, които в действителност не са. Астролозите предизвестяват, че...
Мъжете от този знак, постоянно са затворени и меланхолични. Те се нуждаят от персонално пространство и време, с цел да се в безмълвие. В идеалния случай брачната половинка на Козирога е запалена по работа или занимание, което ще сътвори съвършения баланс във връзката.
Водолей
След брака Водолеят може да стартира да ревнува доста половинката си. Всъщност, това е правил и преди, само че не го е посочил. Тази зодия се отвращава от надпреварата, както в любовта, по този начин и в кариерата. Жената ще би трябвало да отстъпи място на брачна половинка си Водолей във всичко.
Риба
В брака с Риби дамата би трябвало безусловно да върви по течението, тъй като този мъж не обича рутината. От друга страна, приятни изненади като непредвидени срещи и спонтанни пътувания непрекъснато ще изненадват брачната половинка му.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР